Προφίλ

Ανακάλυψε τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων στον ιστότοπό μου. Ακολούθησε το ταξίδι της αποκέντρωσης μαζί μου!

Χρήστος
Αντωνόπουλος

Σχετικά με εμένα...

 

Γεννήθηκα στον Πύργο Ηλείας το Μάρτιο του 1987, είμαι κάτοικος Αλφειούσας και δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Ιντερνετ ως Ψηφιακός επιχειρηματίας. Συγκεκριμένα εργάζομαι από το σπίτι μου μέσω του υπολογιστή μου, τάμπλετ και κινητό μου και πιο συγκεκριμένα με το Affiliate Marketing και τα κρυπτονομίσματα.

Αποκρυπτογραφώντας το αύριο με τα μυστικά των κρυπτονομισμάτων.

Χρήστος Αντωνόπουλος

Η Ιστορία μου...

Μόλις ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το καλοκαίρι του 2007 ανοίξαμε με τον πατέρα μου μία οικογενειακή παραδοσιακή επιχείρηση στο κλάδο του φωτογράφου – εικονολήπτη στον Πύργο Ηλείας. Το 2014 με τα πρώτα βήματα της κρίσης έφυγα από τη πόλη του Πύργου και μεταφέρθηκα στο χωριό μου Αλφειούσα, εννοείται ότι η καθημερινότητα έπεσε ραγδαία.

Το 2015 παντρεύτηκα με τη γυναίκα μου, την Ιωάννα, και το 2016 ήρθε η πρώτη μας κόρη, η Ελισάβετ. To 2018 μαζί με το επάγγελμα του φωτογράφου αποφασίζουμε με τη γυναίκα μου να αναλάβουμε ένα αρτοποιείο στο χωριό μου. Για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε να το δουλεύουμε από την επόμενη μέρα κιόλας, αφού είχα κάνει σεμινάρια και έκανα πρακτική 6 μήνες πριν, έπρεπε να δεχτούμε οικονομική και εργασιακή βοήθεια και να κάνουμε μία νέα αρχή… Τα πρώτα 2 χρόνια ήμασταν καλά μεν αλλά με άγχος δεν.

Την άνοιξη του 2020, έρχεται ο COVID-19, εκεί μετά το καλοκαίρι αρχίσαμε πάλι τα ίδια μιας και στο χωριό δεν είχες πολλές επιλογές! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Έκανα δύο δουλειές ταυτόχρονα και δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω! Στα τέλη του 2020 έρχεται και και η δεύτερη μας “πριγκιπέσσα”, η Μαρία! Τα πράγματα ζόριζαν όλο και περισσότερο, αλλά δεν τα είχα βάλει κάτω, θα τα καταφέρουμε έλεγα της γυναίκας μου, μόνο να έχουμε υγεία!

Το 2021, μου έρχεται μία ενημέρωση από μία φίλη για ένα project με κρυπτονομίσματα. Αν και δεν είχα ιδέα τι ήταν αυτό, πήρα κάποιες πρώτες πληροφορίες και άρχισα να ψάχνω περισσότερα στο ίντερνετ! Άρχισε να μου αρέσει η ιδέα με αυτά που διάβαζα και έτσι ξεκίνησα τις πρώτες μου αγορές μαζί με τη γυναίκα μου. Το Μάιο του 2022 η κρίση στο παραδοσιακό επάγγελμα, εκεί που είχαμε αρχίσει να πατάμε στα πόδια μας, μετά το πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας ήρθαν πολλές αυξήσεις και όπως ήταν αναμενόμενο να κλείσω το μαγαζί κι εγώ να πιάσω δουλειά σε άλλο αρτοποιείο.

Τέλος, το Ιανουάριο του 2023 είπα ως εδώ και παραιτήθηκα από όλες τις παραδοσιακές δουλειές γιατί δεν είχα χρόνο ούτε για μένα ούτε για τα παιδιά μου με δύο δουλειές. Έτσι από το Φεβρουάριο ένιωθα ελεύθερος και ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με τα κρύπτο και το affiliate marketing. Έψαξα περισσότερο και ασχολήθηκα πιο ενεργά με το αντικείμενο μιας και δεν είχα επιλογή άλλη γιατί το Φλεβάρη δεν θα είχα άλλα χρήματα για να ζήσω την οικογένειά μου, μιας και δεν είχα κάποια καβάτζα πίσω μου!

Από τον Φλεβάρη του 2023 μέχρι και σήμερα έχω καταφέρει να ζω αξιοπρεπώς χωρίς να με νοιάζει πόσο θα μου έρθουν οι λογαριασμοί και έχω κάνει πράγματα με την οικογένειά μου που δεν είχα κάνει τη τελευταία 10ετία (ακόμα κι όταν ήμουν ελεύθερος)!

Πλέον, Στόχος μου είναι να βοηθήσω κι άλλες οικογένειες να μάθουν γι αυτό που κάνω και να μπορέσω να τους δώσω τις βάσεις για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητες και ελεύθερες όπως έχω καταφέρει να γίνω κι εγώ μετά από βοήθεια που δέχτηκα από τους προπονητές μου και τις πληροφορίες που δέχομαι καθημερινά και τις εκμεταλλεύομαι υπέρ μου! Στο Affiliate Marketing η “αντιγραφή” σου φέρνει την ελευθερία που ζητάς, κάτι που το παραδοσιακό επάγγελμα δεν πρόκειται να στο δώσει με την “αντιγραφή”, γιατί πολύ απλά κανείς δεν θέλει το καλό σου, και στο λέω εγώ που είχα ανοίξει 2 παραδοσιακές επιχειρήσεις!